За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Виж музиката!

Колко са вълнуващите музикални проекти, които чухте и видяхте напоследък? Кои са музикантите, които ви изненадаха, вдъхновиха, разкриха своя талант и умение да се развиват у нас? „Виж музиката!“ е нашият проект, който разказва за интересните, успешни примери, защото те са навсякъде и са много повече, отколкото можем дори да си представим -от Петрич до Варна и от Видин до Бургас. И навсякъде по света. Целта ни е да чуете повече съвременна българска музика и – нещо повече – да ви убедим, че тя присъства недвусмислено около вас. От август 2017 насам екипът на “Виж музиката!” открива и представя артист – изпълнители, за които е трудно да научите другаде, но които са професионалното настояще и бъдеще на нашата музика в цялото й жанрово многообразие, достойно за възхищение. 

Проектът “Виж музиката!” има своята специална мрежа от автори в цялата страна: журналисти с интерес към българската музика и колеги – музиканти с усет към писането. Всички те търсят нови интересни имена, заслужаващи вниманието ни с качествени музикални проекти и желание да творят в България. Или да подпомагат българската музика, докато междувременно са открили своето професионално музикантско място другаде.

Нашата концепция бе оценена и от Национален фонд “Култура”, с чиято подкрепа проектът ни продължава напред. Всяка седмица ви очаква авторски материал, представящ артисти и проекти в джаз, поп, рок, етно, фолклор и класическа музика. Ще откриете какво се крие зад успеха на известни наши колеги, които не обичат да дават интервюта, но правят изключение за нас, и да се запознаете с нови лица, в които екипът ни вижда музикален и артистичен потенциал и вярваме, че са на прав път. Вижте музиката, ние ще ви я покажем!

Проект “Виж музиката!” се осъществява с подкрепата на Национален фонд “Култура”

За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg
X