За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Виж музиката!

Колко са вълнуващите музикални проекти, които чухте и видяхте напоследък? Кои са артистите, които ви изненадаха, вдъхновиха, разкриха своя талант и умение да се развиват у нас? „Виж музиката!“ е нашият проект, който разказва за успешните примери, защото те са навсякъде много повече, отколкото можем да си представим дори. Целта ни е да чуете повече българска музика и нещо повече – да ви убедим, че тя присъства недвусмислено около вас. Вече година и половина екипът на “Виж музиката!” открива и представя онези артист – изпълнители, за които може би е трудно да научите, но които са професионалното настояще и бъдеще на нашата музика във цялото й жанрово многообразие, достойно за възхищение. Добрите примери са навсякъде – от Петрич до Варна и от Видин до Бургас.

Проектът “Виж музиката!” развива своята специална мрежа от “скаути”: журналисти с интерес към българската музика в различните райони, които търсят нови интересни имена, заслужаващи вниманието ни с качествени музикални проекти и желание да творят в България.

В средата на 2018 нашата мисия и концепция бе оценена и от Национален фонд “Култура”, с чиято подкрепа проектът ни продължава напред.

Всяка седмица ви очаква авторски материал, представящ артисти и проекти в джаз, поп, рок, етно, фолклор и класическа музика. Ще имате възможността да откриете какво се крие зад успеха на популярни наши колеги и да се запознаете с нови лица, в които екипът ни вижда артистичен и предприемачески хъс и вярваме, че са на прав път. Вижте музиката, ние ще ви я покажем!

Проект “Виж музиката!” се осъществява с подкрепата на Национален фонд “Култура”

 

За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg
X