За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Стартира проектът “Календар музикални събития” на БМА

На 24.01.2019 стартира новият проект на БМА: Календар музикални събития. Амбициозната цел на екипа ни е да създадем актуална карта на случващото се в българската музика в цялата страна във всички жанрове. 

Интерактивният Календар музикални събития създава и база данни с музикалните пространства в страната със снимка, координати за контакти и (при наличие) сайт или фейсбук страница. Също така има вътрешна търсачка, която позволява да се търсят събитията по имена на групи, заглавия на спектакли (мюзикъли, опери и др.), зали и оперни театри, дати на провеждане и др. Още няколко основни и допълнителни информационни функции ще бъдат добавени в края на март 2019.  

Календарът ще има и своя постоянна рекламна кампания, чиято цел да максимално широк кръг публика и музиканти да се възползват от ежедневно актуализиращите се публикации за предстоящи събития.

Екипът на Асоциацията се обръща към своите членове да споделят информация за събитията със свое участие – концерти, спектакли, клубни участия, фестивални участия и т.н. – възможно най-рано, за да може новината за всяко от тези събития да достигне както до утвърдена, така и до нова аудитория по разработените и успешно функциониращи комуникационни канали на Българска музикална асоциация.

Изпращайте ни информацията с текст, който съдържа името на артист – изпълнителите, точното място, дата и час (за предпочитане с начален и краен час), организатор на събитието (препоръчително). В случай, че ни изпращате и визия за събитието (плакат или друг рекламен материал), върху изображението е желателно да има колкото може по-малко текст. Очакваме информацията за събитията ви на e-mail: calendar@bgma.bg и/или като съобщение на официалната фейсбук страница на Българска музикална събития. Не поствайте такива данни на стената ни.

Ако имате въпроси и за допълнителна информация свържете се с нас на 0878739555.  Надяваме се, че всички наши настоящи и бъдещи членове ще подкрепят този важен проект!

Вашият коментар

*

За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg
X