За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Стартира втората есенна сесия на програмата Източно-европейска музикална академия

Източно-европейска музикална академия (Eastern European Music Academy – EEMA) е съвместен проект на Music Export Ukraine (MEU), RAW Music (Румъния) и Lala Slovak Music Export (Словакия) за изграждане на капацитет, насочен към независими музикални професионалисти между 18 и 30 години от България, Чехия, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Молдова, Полша, Румъния, Словакия и Украйна.

Краен срок за кандидатстване – 30 юли чрез този линк.

Млади музиканти и мениджъри на възраст 18-30 години от Източна, Централна Европа и балтийските страни могат да кандидатстват за тримесечен хибриден проект, който има за цел да даде старт в кариерата им, като ги научи какви са правилата на музикалния бизнес днес, да ги срещне с високопоставени професионалисти в индустрията и да ги направи част от жизнената музикална общност от целия регион. Академията ще включва класове от международно признати експерти, включително най-големия промоутър в света Live Nation, един от най-мощните лейбъли на континента Global Records и DIY компании с опит в работата с големите лейбъли. 

Най-успешните кандидати ще участват в 12-седмичен курс, който ще започне на 30 септември 2023 г. и ще присъстват на един от водещите шоукейс фестивали и музикални конференции в Централна и Източна Европа – MENT Ljubljana в Словения. 

Повече информация за обучението и кандидатстването можете да получите от сайта на академията

 

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg