За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Ранната акредитация за участие в най-голямото световно изложение за уърлд музика WOMEX 24 е отворена до 28 юни

30-oто юбилейно издание на изложението WOMEX, ще се проведе от 23 до 27 октомври 2024г. в Манчестър, Великобритания и за поредна година ще събере артист – изпълнители и професионалисти в музикалната индустрия, създатели на филми и експерти от цял свят.

Всеки желаещ да присъства на тазгодишното издание на световното изложение, може да се възползва от ранната регистрация, която ще бъде отворена до 28 юни 2024 г. 

През 2024 г. Българска музикална асоциация отново ще участва с щанд, на който ще представи свои членове, творящи в този стил музика. За всички членове на БМА, асоциацията е договорила и допълнителна отстъпка от цената за 5-дневна акредитация.

Участниците, които решат да се включат в WOMEX 24, ще получат пълен достъп до програмата на събитието – търговско изложение, конференция, шоукейс фестивал, нетуъркинг активности, кинопрожекции и много други. Също така ще могат да черпят опит, да комуникират и работят в мрежа от професионалисти, да изследват нови идеи, набиращи популярност в международен план, да създават нови възможности и да споделят критични прозрения и практически знания, за да стимулират развитието на глобалната музикална сцена. 

Членовете на БМА могат да се възползват от намалението, като ни пише на имейл: members@bgma.bg до 28 юни 2024 г. 

Моля, имайте предвид, че след този срок цените на акредитациите се увеличават. Разходите за акредитации, път и настаняване са за сметка на участниците.

Гледайте промо видеото ТУК!

Полезни линкове:

Щандът на БМА на WOMEX 24 се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg