За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Покана за участие в Младежки конкурс за нова песен

МУЗИКАУТОР и Националният студентски дом поставят новото начало на Младежки конкурс за нова песен. Форматът предвижда конкурсна и свободна концертна програма в рамките на три дни (13,14 и 15 февруари 2024 г.) на емблематичната сцена на Националния студентски дом – София.

Изпълненията ще бъдат оценявани от утвърдени професионалисти в сферата на музиката, които ще предоставят полезна обратна връзка и съвети за подкрепа и творческо развитие на младите автори. Освен възможност за творческа изява, конкурсът предвижда призови и поощрителни награди. Идеята е форумът  не само да насърчава индивидуалния талант, но и да създава музикална общност, в която жанровото многообразие и творчество се ценят. Желанието ни е фестивалът да стане традиция, която привлича вниманието и участието на млади артисти от цялата страна.

За да участвате в конкурса, е необходимо да попълните формуляра, като приложите текст и демо запис на свое авторско произведение до 4 февруари 2024 г.

Пълния регламент на конкурса можете да намерите ТУК.  

За допълнителни въпроси можете да пишете на: musicfestival1968@gmail.com

Бъдете част от нещо по-голямо: Създайте история и станете част от общността на творците, която се разраства всяка година!

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg