За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

БМА "споделя музика, емоция, култура" в партньорство с МУЗИКАУТОР и ПРОФОН

Българска музикална асоциация стана партньор в организирането и провеждането на кампанията “Споделяме музика, емоция, култура”. Сдружението се включи в събитията заедно с Музикаутор, Профон, Столична община, Българска асоциация на музикалните продуценти и Българска хип-хоп асоциация.
В рамките на кампанията, която ще се проведе между 17 и 27 юни, столичани ще могат да се насладят на изпълненията на български поп, джаз, класически, фолклорни и др. изпълнители, както и да се повозят на два специално брандирани “музикални” трамвая с номер 12.
БМА пое организацията и финансирането на озвучаването на музикалните събития, както и най-важната част – ангажирането и комуникацията с всички музиканти, които ще се включат във флаш моб концертите по улиците на София.

Асоциацията също така изигра съществена роля в осигуряването на необходимите технически условия за изпълнителите по локации, заснемането на събитията, както и комуникацията със Столична община при брандирането на музикалните трамваи, които ще се движат по софийските улици.   Кампанията е част от кандидатурата на родната столица за европейска столица на културата през 2019 година. Първите три места, които ще “запеят”, са подлеза на СУ “Климент Охридски” (17 юни, 18:00 часа), метростанция “Стадион В. Левски” (18 юни, 18:00 часа) и пространството пред НДК (19 юни, 18:00 часа).   Информация за програмата през следващите дни очаквайте на сайта на БМА, на facebook страницата на асоциацията, както и на официалната фейбук страница на кампаниятa.

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg