За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

WOMEX Digital 2020: Вашата регистрация за участие във виртуалната програма

Както вече Ви информирахме, организаторите на WOMEX и унгарският им партньор тази година Hangvető избраха изцяло дигитален формат за програмата на престижното събитие. Създадено е виртуално пространство, в което професионалистите в музикалната индустрия с интереси към world music жанровете ще имат възможност да осъществят планираните срещи и презентации. Участието се осъществява чрез регистрация като делегат в online системата на WOMEX, таксата е в размер на 79 евро.

Дигиталният формат на събитието е насочен изключително към индивидуални участници и онлайн срещи с потенциални партньори, поради което БМА иска да насърчи колегите си, които проявяват интерес да се възползват от предоставената от страна на организаторите възможност и ниските цени на акредитациите и да се включат лично в тазгодишното издание. Поради насочеността към индивидуални участници и кратките срокове за техническо изпълнение, БМА няма да подготвя виртуален щанд.

Като виртуални делегати  на изданието на форума 2020 ще имате достъп до: 

  • Цялото online съдържание на WOMEX 2020;
  • 365-дневен достъп до virtualWOMEX с регулярни възможности за контакти и достъп до съдържание, което ще бъде добавяно в продължение на една година;
  • Директна комуникация с всички регистрирани WOMEX делегати и компании. 

N.B. Подробната програма ще бъде публикувана през следващите седмици заедно с подробни инструкции за най-ефективно използване на възможностите на  virtualWOMEX. Графикът и съдържанието на програмата подлежат на промяна до последния момент.  

Също така ще имате възможност да участвате в:

Конферентната програма на WOMEX 2020
онлайн панели с дискусии, менторски сесии, срещи и презентации. Лектори от цял свят ще представят най-актуалните теми и акценти от световната музикална сцена. 

WOMEX Showcases
Избраните от Седемте самураи 2020 – както е известно журито на WOMEX – артисти ще представят виртуални събития с музика от цял свят, както и възможност за въпроси и отговори от групите. 

Филмовата програма на WOMEX
Стрийминг на цялата официална селекция от 21 филма. Изследвайте аудиовизуалния свят на световната музикална индустрия. Влезте във филмовата библиотека и научете повече чрез директни интерактивни сесии с авторите на филмите. Всички регистрирани до 8 октомври 2020 делегати ще имат достъп и до допълнително филмово съдържание с почит към една от легендите в документалното кино Джеръми Маре: Jeremy Marre Retrospective

Наградите на WOMEX
В церемонията се награждават артисти и професионалисти с изключителни постижения и заслуги за музикалната индустрия на международно ниво. Присъединете се към първата в историята на WOMEX дигитална церемония по награждаването. 

Budapest Ritmo
Унгарският партньор на WOMEX през 2020 Hangvető ще направи собствена специална програма, която включва конферентни сесии, презентации, срещи и концерти на артисти от региона. Програмата ще бъде излъчвана директно чрез платформата virtualWOMEX и ще предложи на делегатите възможността да опознаят местната сцена и богатата музикална култура на Унгария.  

Добавете ВИДЕО ЩАНД
Ако искате да имате собствен видео щанд като изложител в дигиталното издание на WOMEX 2020, можете да направите това с допълнителна такса от 49 евро. Тази опция Ви позволява да адресирате по-лесно посланията си към делегатите, както и възможността те да комуникират директно с Вас. 

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg