За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

VOICE ACADEMY със стипендиантска програма за учебната 2019/2020

Първото частно музикално училище у нас с професионална програма за млади таланти Voice Academy стартира прием на ученици, завършили 7 или 8 клас, в своята авторска програма Singer-Songwriter за учебната 2019 / 2020. Обучението е 4-годишно.

За първи път в историята на основаното през 2009 училище се учредяват 5 стипендии, които ще покрият в пълен размер разходите за целия курс на програмата на 5 избрани кандидати. Всеки, който вярва, че има музикален талант и иска да се развива като професионален изпълнител, може да кандидатства за четиригодишното обучение. Срокът за кандидатстване е до 20 юни 2019.  Учениците в 7-ми или 8-ми клас попълват специален формуляр и изпращат аудио или видео записи със свои изпълнения. Показалите подходящи музикални заложби ще бъдат поканени за втория етап от кастинга с изпълнения на живо, слухова проверка и тест по музикална култура.

Първата версия на програмата (Master Class) стартира през 2014. Част от дипломиралите се в програмата ученици успешно продължават музикалното си образование във висши училища в САЩ и Европа. “Вярваме, че в България има много млади музикални таланти, които с подходяща подготовка и менторство от професионални преподаватели могат да се превърнат в завършени артист-изпълнители от световно ниво.” – казва Петя Данкова – съосновател и музикален директор на Voice Academy.  Амбицията на екипа на частното музикално училище е да запълни съществуващата липса в съвременното музикално образование у нас, свързана с популярната музика.

Подробности за приема, условията и изучаваните предмети в професионалната програма Singer-Songwriter, може да намерите в секцията Singer-Songwriter на официалния сайт на Voice Academy.

Вашият коментар

*

За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg