За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

URBO: Най-новата online платформа за реклама и билети за арт събития в BG

БМА подписа договор за партньорство с най-модерната национална online платформа URBО. Тя включва уеб портал и мобилно приложение за забавление и свободното време за пътуващия човек и активния градски жител. URBO предлага ежеседмично обновявана информация за събития, турове, атракции и други занимания, както и електронни билети за тях. Активно разширява мрежата от градове в страната. В партньорство с БМА ще бъде допълнен спектърът от български музикални и музикално-сценични събития в цялата страна.

Ключовото предимство на системата на URBO e иновативната и олекотена възможност за продажба на билети online включително и на място преди и по време на самото събитие. Така платформата решава един основен проблем, с който се сблъскваме много често: липсата на опции за продажба на билети за нови, атрактивни, неочаквани локации, които се развиват като музикални и арт пространства на открито и закрито във всяка точка на България. Платформата предлага бързо и лесно създаване и анимиране на зали, сектори и арт пространства с необходимите сцени в точен мащаб, места за публика и много други.

Националната online платформа URBО и възможностите, които тя предлага за гъвкаво управление на резервации и билети за музикални и арт събития, ще бъде представена на специално съвместно събитие с Българска музикална асоциация на 21.05.2019 (вторник) от 14.00 ч. в София в бутиково арт пространство Casa Libri на ул. “Цар Асен” 64 (до НДК). 

За допълнителна информация за събитието: 0878739555, members@bgma.bg

 

Вашият коментар

*

За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg