За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

На 17 февруари екип на БМА организира серия срещи в Пазарджик и Пловдив

На 17.02.2015 по предложение и с ценното съдействие на колегите в Пазарджик и Пловдив екипът на БМА организира серия от срещи с музикантите от различни гилдии и с общинските ръководства, свързани с културата, в двата града.
Предвидени са срещи в Пазарджик отново с фолклорния ансамбъл на града с главен художествен ръководител Атанас Чолаков, с частните мандолинни оркестри, със симфоничния оркестър с диригент Григор Паликаров и в Общината.
В Пловдив ни очаква не по-малко наситена програма: среща с военния духов оркестър с диригент кап. Михаил Младенов, с музиканти от общинския духов оркестър, с оркестъра на Държавна опера Пловдив, в Общината и голяма среща с музикантите в града в от 17.30 в Bee Bop Cafe на ул.  “Уилям Гладстон” 1. Събитието там отново е със съдействието на Иван Неделев, както и с помощта на Стефан Колев DJ Skill, Стела Петрова и Ванко Филибето.
Екипът на БМА в състав Калин Вельов – изпълнителен директор и Кръстина Денчева – PR и координатор събития ще разкаже какво се случи през изминалите почти 4 месеца от първата ни среща с музикантите в Пловдив, постигнатите резултати, предстоящите събития и развитието на проектите, по които работим.
Очакваме ви, колеги! Защото бъдещето на музиката в България е в ръцете на всички нас …

За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg