За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9

Новини

БМА ще участва в общественото обсъждане на промените в Закона за радио и телевизия

Българска музикална асоциация получи официална покана да участва в редовното заседание на Комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите в Народното събрание. … Прочети повече »

Надежда Цанова и Петър Македонски: “Като музиканти преди всичко свирим за хората, за публиката – това е най-важното.”

В последните месеци имената на Надежда Цанова и Петър Македонски започнах да се появяват в комплект и да водят след себе си все първи … Прочети повече »

Хип-хоп изпълнителят Цветелин Донов – Цеко: „Ако решиш деня ти да е по-рап от вчера – има как!“

Започвам статията си с думата „започвам“…  Искам точно тази дума да положи основата на целия материал и да е отправна точка за размислите днес.  … Прочети повече »

Атанаска Попова, хор Алабреа: “Човешкият глас е много мощен инструмент за въздействие. Когато много хора пеят заедно – това е сила.”

Хор Алабреа е непрофесионален  хор, който се самоорганизира, самофинансира и обира високите отличия на всеки конкурс, на който се яви през последните три години. … Прочети повече »

“Какво включва работата на музикалния PR” – видео 6 от проекта от проекта “Как да печеля повече от музиката си?”

В поредния епизод от проекта “Как да печеля повече от музиката си?” на Българска Музикална Асоциация обръщаме внимание на темата “ПР” със аспекта “Какво … Прочети повече »

За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9