За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9

Новини

“Какво включва работата на музикалния PR” – видео 6 от проекта от проекта “Как да печеля повече от музиката си?”

В поредния епизод от проекта “Как да печеля повече от музиката си?” на Българска Музикална Асоциация обръщаме внимание на темата “ПР” със аспекта “Какво … Прочети повече »

“Какви договори трябва да бъдат подписани между членовете на бандата” – видео 5 от проекта “Как да печеля повече от музиката си?”

Малко предколедно но все още работно е време за видео номер пет от новия визуално-информативен проект на Българска Музикална Асоциация “Как да печеля повече … Прочети повече »

“Към каква аудитория е ориентиран моят музикален продукт?” – видео 3 от проекта “Как да печеля повече от музиката си?”

Новият епизод на проекта ни “Как да печеля повече от музиката си” разгръща първата страница от раздела посветен на музикалния маркетинг. Тема, която е … Прочети повече »

Венелин Кръстев – Ансамбъл “Загорче”: „Танцът е жест – смисъл, емоция, изговор, език, който е насочен към себе си, към друг или към целия външен свят!”

40-годишен юбилей празнуват през цялата 2017-та всички бивши и настоящи възпитаници на най-красивата и обичана танцувална емблема на Стара Загора – ансамбъл „Загорче“. Виждали … Прочети повече »

“Аз съм творец, но какви права имам върху моята продукция?” – Видео 2 от проекта “Как да печеля повече от музиката си?”

И така време е за видео номер две от новия визуално-информативен проект на Българска Музикална Асоциация “Как да печеля повече от музиката си?”. В … Прочети повече »

Вантка: “Ако искаш да си честен в музиката си, трябва да се съобразяваш единствено със себе си”

За да оцелее човек в днешния бясно препускащ свят, трябва да притежава разнообразен арсенал от оръжия за справяне с предизвикателствата на деня. Е, не … Прочети повече »

За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9