За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Не пропускайте да се включите в каталога на БМА за WOMEX 2023

Тази година Българска музикална асоциация подготвя дигитален каталог, с който да представи на световното музикално изложение WOMEX 2023 своите членове – музиканти, творящи в областта на уърлд музиката. Изложението ще се проведе от 25 до 29 октомври в Ла Коруня, Галисия, Испания. Каталогът ще бъде качен на нашия уебсайт www.bgma.bg и ще бъде достъпен чрез QR код, който ще се разпространява на присъстващите делегати по време на събитието.

Информация за него могат да подават само редовните членове на БМА, които искат тяхната музика и проекти да достигнат световна публика. 

За да се включите в националния каталог на БМА за WOMEX 2023 попълнете НЕ ПО-КЪСНО от 11 септември 2023 този формуляр. Попълването става само чрез Гугъл профил. Всички материали трябва да бъдат на английски език.

Участието ви в каталога не отменя възможността да присъствате лично на изложението и да представите Вашата музика пред професионалисти от цял свят.

***

WOMEX е най-голямото международно професионално изложение със шоукейс програма за жанровете на уърлд музиката в света. Всяка година WOMEX се превръща в най-мащабната музикална платформа за обмен на контакти, информация и най-новите музикални продукти от цял свят. През 2022 г. Българска музикална асоциация се включи с най-големия до момента щанд, а българската група Oratnitza участва в шоукейс програмата на специално обособената за музика от Балканския полуостров offWOMEX сцена по проекта MOST. Иво Папазов – Ибряма получи приза Artist Award на WOMEX 22.

Напомняме, че все още можете да се възползвате от преференциалните условия за закупуване на акредитации само за членове на БМА! Повече информация можете да получите от ТУК

Екипът на БМА остава на разположение за съдействие за закупуване на акредитации и въпроси относно материалите за каталога на националния ни щанд и подготовката на пътуването до Испания. Можете да се свържете с нас на имейл members@bgma.bg.

Участието на БМА в световното изложение за уърлд музика WOMEX 2023 се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата и Национален фонд “Култура”.

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg