За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Не пропускайте да направите своята регистрация за Jazzahead!2024 до 18 октомври

Най-големият професионален форум на европейската джаз сцена – JazzAhead!2024 отвори регистрацията за участие в шоукейс програмата на тазгодишното си издание. То ще се проведе от 11 до 13 април 2024 г. в Бремен, Германия. За поредна година Българска музикална асоциация ще организира щанд на престижното изложение, на който да представи своите членове, които творят в този жанр и националната ни сцена.

Краен срок за кандидатстване за шоукейс програмата – 18 октомври 2023 г. ТУК.

Условия за участие:

  • За да подадете кандидатура трябва първо да се регистрирате като ко-изложител или професионален участник в изложението. ВАЖНО! Всички членове на БМА могат да се регистрират като ко-изложители на българския щанд, като за тази цел трябва да се свържат с нас, за да им предоставим специален код и инструкции за регистрация!
  • Цената за ранни регистрации до 18 октомври е 185 евро без ДДС;
  • След като получите потвърждение и получите пълен достъп до онлайн портала на Jazzahead! ще може през личния си профил да подадете кандидатурата си за шоукейс програмата;
  • Независимо дали Вашата кандидатура е одобрена или не с направената регистрация Вие получавате достъп до всички събития на изложението;
  • Ако Вашата кандидатура за шоукейс програмата не е одобрена и Вие нямате желание да присъствате лично на изложението може да откажете регистрацията си и да получите обратно 70% от платената сума.

Повече информация за условията за кандидатстване и участие може да намерите ТУК.

***

JazzAhead! е ежегодно професионално музикално събитие в сферата на джаза от 2006 г. насам, което се провежда в Бремен, Германия и включва търговско изложение, конференция и шоукейс фестивал с участници от Европа и страните отвъд океана. Форумът събира и среща над 2000 професионални участници, между които артисти, букъри, фестивали, мениджъри, лейбъли, агенции, издатели, дистрибутори, медии и други.

Не пропускайте да се регистрирате за участие и да подадете Вашата кандидатура за шоукейс програмата до 18 октомври 2023 г.!

При въпроси и нужда от повече информация може да се свържете с нашия екип на имейл members@bgma.bg или на телефон: 0878 73 95 55.

Българският щанд на Българска музикална асоциация на JazzaHead! се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg