За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Всичко, което трябва да знаете за ISRC – съвместен уебинар на ПРОФОН и БАМП

С цел популяризиране на един от важните елементи за дигитализацията на българската музика – ISRC кодовете, без които online разпространението й е невъзможно, БАМП и ПРОФОН организираха специален уебинар под мотото “Регистрирай ISRC! Подреди своя репертоар, гарантирай своето бъдеще!” 

Както вече знаете, от началото на април 2020 Българската асоциация на музикалните продуценти е оторизираната национална агенция и официален доставчик на уникалните ISRC кодове за България. Уебинарът е ориентиран към българските продуценти и самопродуциращите се артист – изпълнители. Online събитието е част от комуникационната кампания на БАМП като национална агенция за регистрация на ISRC и израз на усилията на екипа й за споделяне на знания и добри практики с широк кръг представители на българската музикална общност. Уебинарът се проведе на 20 октомври 2020 и беше записан на видео, което ot 13.11.2020 е достъпно в официалните YouTube канали на двете организации БАМП и ПРОФОН.

В рамките на малко над 45 минути изпълнителният директор на БАМП г-жа Ина Килева и изпълнителният директор на ПРОФОН г-жа София Щерева разясняват всички основни аспекти на концепцията и системата на ISRC кодовете. В уебинара са разгледани всички важни и често задавани въпроси, на които ще чуете подробните аргументирани отговори. Информацията във видеото относно същността и значението на ISRC за бизнеса на всеки български продуцент особено в дигитална среда е от полза за всички самопродуциращите се артист – изпълнители у нас.

Вашият коментар

*

За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg