За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Заплащане на годишен членски внос в БМА

За максимално улеснение на членовете на Българска музикална асоциация, които искат да заплатят годишния членски внос от 10 (десет) лева за настоящата година, ето начините, по които можете да направите това:

ПЛАЩАНЕ ONLINE
СТЪПКА 1

Преди да извършите плащане, проверете какъв е статутът Ви в Асоциацията чрез линка http://check.bgma.bg  За да получите необходимата информация, попълнете полето за и-мейл. Използвайте мейла, който е посочен за контакт в кандидатурата Ви и е запазен като информация в регистъра на Асоциацията за връзка с Вас.

СТЪПКА 2

Ако системата показва, че дължите членски внос за настоящата година и искате да извършите плащането online, отбележете в полето своето съгласие с Условията за ползване и Устава на Българска музикална асоциация и натиснете бутона “Плащане”.

СТЪПКА 3 

Можете да изберете начина, по който искате да платите членския си внос за настоящата година online, от следните показани опции:

  • През системата на PayPal. За да извършите плащането е необходимо да имате личен акаунт;
  • С кредитна или дебитна карта директно през система на БОРИКА. За да извършите плащане с кредитна или дебитна карта не e необходимо да имате личен акаунт;
  • Директно в системата на ePay.bg през Вашия личен акаунт в нея.


ДРУГИ НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ НА ГОДИШНИЯ ЧЛЕНСКИ ВНОС

Преди да извършите плащане, проверете какъв е статутът Ви в Асоциацията чрез линка http://check.bgma.bg  За да получите необходимата информация, попълнете полето за и-мейл. Използвайте мейла, който е посочен за контакт в кандидатурата Ви и е запазен като информация в регистъра на Асоциацията за връзка с Вас.

Можете да платите своя годишен членски внос на място в офиса на Българска музикална асоциация на адрес: София 1000, ул. “Ген. Гурко” 70, ет.3, ап. 9 след предварителна уговорка на служебен тел. 0878739555 или members@bgma.bg 

Екипът ни е на Ваше разположение за допълнителни въпроси и уточнения.

За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg
X