За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9

“Какви договори трябва да бъдат подписани между членовете на бандата” – видео 5 от проекта “Как да печеля повече от музиката си?”

Малко предколедно но все още работно е време за видео номер пет от новия визуално-информативен проект на Българска Музикална Асоциация “Как да печеля повече от музиката си?”.

В този епизод се завръщаме на темата “Правни въпроси” – водеща област в динамичния свят на съвременния музикален бизнес. Успехът в него на всяка група или изпълнител минава през уреждането на договори, които трябва да бъдат подписани между членовете на бандата.

Важно е да си припомняме, че прозрачността ражда доверие. А какво по-лесно от това: на старта на съвместното ви приключение отговорностите и ангажиментите на всеки да бъдат определени формално?! Без този процес успешният музикален проект е немислим.

Конкретните отговори на тези питанки са само началото на опознаването на наглед сложната, но всъщност напълно логична правна област в сферата на изкуството.

Очакваме твоите въпроси, коментари и предложения по проекта и ви желаем приятно гледане. А със следващото видео към нашия аудио-визуален проект ще повдигнем завесата на “Какво включва работата на музикалния PR?”. Така, че ”До скоро!” и весели празници.

Вашият коментар

*

За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9