За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

БМА с щанд на специализираното изложение за джаз и импровизационна музика JazzAhead! 2023

За трета поредна година Българска музикална асоциация представя свои членове – артист-изпълнители на джаз музика на специализираното изложение за джаз и импровизационна музика JazzAhead!, което се проведе в Бремен от 27 до 30 април 2023 г. 

21 проекта на едни от най-активно работещите в джазовата сфера инструменталисти и 4 фестивала бяха представени на щанда на БМА по време на изложението. Повече за тях можете да научите от дигиталния каталог, който подготвихме специално за събитието – ТУК.

За първи път се включиха 15 делегата, сред които представители на A to Jazz Festival, So Alive Music Conference, Bansko Jazz Festival и Plovdiv Jazz Festival, Брас Асоциация, както и артисти, като Борислав Петров (Jazzanitza), Димитър Бодуров и група Clavexperience. JazzAhead! 2023 даде възможността за създаването на много контакти с различни професионалисти от международната джаз сцена и разговори за бъдещи проекти, но също така и показа, че джаз музиката в България е достойна да застане редом до световните изпълнители в този жанр.

JazzAhead! е ежегодно професионално музикално събитие в сферата на джаза от 2006 г. насам, което се провежда в Бремен, Германия и включва търговско изложение, конференция и шоукейс фестивал с участници от Европа и страните отвъд океана. Форумът събира и среща над 2000 професионални участници, между които артисти, букъри, фестивали, мениджъри, лейбъли, агенции, издатели, дистрибутори, медии и други.

Участието на Българска музикална асоциация на изложението JazzAhead! 2023 се осъществява с финансовата подкрепа на Министерство на културата на Република България.

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg