За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Online регистрация за членство в БМА

Вече можете да станете член на БМА не само лично или след попълване и изпращане по e-мейл на сканираната стандартна бланка, но и чрез новата online регистрационна форма, която ще видите в секция „Членство” на официалния ни сайт.

Регистрацията се извършва за минути, в 2 максимално улеснени стъпки, показани по-долу. По този начин екипът на БМА отговаря на многобройните запитвания от колеги от цялата страна за възможността за членство в Асоциацията чрез интернет.

menu

Кандидатстването и проверката на кандидатурата се извършват от меню “Членство” на www.bgma.bg.

Кандидатстване:

1. Попълнете формата за регистрация. Задължителните полета са маркирани в снимката по-долу. Натиснете бутона “Плащане”.

required

2. Изберете начин на плащане, като кликнете на съответното лого (PayPal или ePay). Ще бъдете отведени на сайта на PayPal или ePay, за да извършите плащане. Молим задължително да се върнете на сайта на Българска музикална асоциация, като натиснете линка, който ще ви бъде предоставен от PayPal или ePay.

pay

3. След успешно плащане и връщане на сайта на www.bgma.bg трябва да видите следната страница, както и да получите имейл с потвърждение за плащането:

paypalsuccess

Проверка на кандидатура:

1. За проверка на кандидатурата е необходим имейл адресът, с който сте се регистрирали.

                                   (проверка)

2. Ето как би изглеждала проверката, ако кандидатурата Ви за членство е одобрена и сте платили членски внос за текущата година.

3. А ето така би изглеждала проверката, ако членският Ви внос за текущата година не е внесен. При този случай ще видите бутон “Плащане”, чрез който да внесете членски внос за съответната година.

4. След избиране на “Плащане” ще бъде отведен/а до формата за плащане, където да изберете метод – PayPal или ePay. Молим задължително да се върнете на сайта на Българска музикална асоциация, като натистнете линка, който ще Ви бъде предоставен от PayPal или ePay.

plashtane renew

5. След успешно плащане и връщане на сайта на www.bgma.bg трябва да видите следната страница, както и да получите имейл с потвърждение за плащането.

paypalsuccess

Ако изпитвате затруднения или се натъкнете на проблем, молим да ни пишете на help@bgma.bg.

Обръщаме внимание на нашите настоящи и бъдещи членове, че, освен попълването на бланката с необходимите данни за музикантите, е необходимо да бъде заплатен и годишния членски внос. За индивидуални членове той е в размер на 10 (десет) лева.

Добре дошли в Българска музикална асоциация, колеги!

За контакти:
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg