За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Регистрирайте се за участие в шоукейс фестивала на JazzAhead! 2023 до 27 октомври

Седемнадесетото издание на най-големият професионален форум на европейската джаз сцена ще се състои от 27 до 30 април 2023 г. в Бремен, Германия. Българска музикална асоциация ще организира за трети път щанд на престижното изложение, на който да представи своите членове, които творят в този жанр и националната ни сцена.

Новото тази година е, че трите шоукейс програми в рамките на Jazzahead! – European, Overseas и German expo няма да бъдат тематично разделени в различните дни, както досега. Всички концерти ще бъдат разпределени през трите дни на провеждане на събитието. 

Условия за участие:

  • За да подадете кандидатура трябва първо да се регистрирате като ко-изложител или професионален участник в изложението. ВАЖНО! Всички членове на БМА могат да се регистрират като ко-изложители на българския щанд, като за тази цел трябва да се свържат с нас, за да им предоставим специален код и инструкции за регистрация.
  • Цената на регистрацията е 145 евро, без ДДС.
  • След като получите потвърждение на регистрацията си и получите пълен достъп до онлайн портала на Jazzahead! ще може през личния си профил да подадете кандидатурата си за шоукейс програмата.
  • Независимо дали Вашата кандидатура е одобрена или не с направената регистрация Вие получавате достъп до изложението Jazzahead и всички негови програми.
  • Ако Вашата кандидатура за шоукейс програмата не е одобрена и Вие нямате желание да присъствате лично на изложението може да откажете регистрацията си и да получите обратно 70% от платената сума.

За да подадете кандидатура за шоукейс програмата на Jazzahead! е необходимо да представите следните материали:

  • Кратко описание/резюме на кандидатстващия проект (pdf/doc)
  • Технически райдър и/или стейдж плот (pdf/doc)
  • Хоризонтална снимка на проекта във висока резолюция (мин. 300 dpi)
  • От 1 до 3 линка с актуален аудио или видео запис на кандидатстващия проект (YouTube, Soundcloud, Spotify и др.)

Повече информация за условията за кандидатстване и участие може да намерите ТУК.

 За да се регистрирате за участие, моля следвайте стъпките ТУК.

JazzAhead! е ежегодно професионално музикално събитие в сферата на джаза от 2006 г. насам, което се провежда в Бремен, Германия и включва търговско изложение, конференция и шоукейс фестивал с участници от Европа и страните отвъд океана. Форумът събира и среща над 2000 професионални участници, между които артисти, букъри, фестивали, мениджъри, лейбъли, агенции, издатели, дистрибутори, медии и други.

Не пропускайте да се регистрирате за участие и да подадете Вашата кандидатура за шоукейс програмата до 27 октомври 2022 г.!

При въпроси и нужда от повече информация може да се свържете с нашия екип на имейл members@bgma.bg или на телефон: 0878 73 95 55

Този проект е реализиран с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg